Detaliau

Šeimos butas, esantis buvusioje mokykloje

Šeimos butas, esantis buvusioje mokykloje


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Amsterdame įsikūrusiai architektūros studijai „Standard Studio“ buvo patikėtas neįprasto buto dizainas. Būstas iš tikrųjų yra 100 metų mokyklos miesto centre reabilitacijos projekto dalis. Pastatas buvo pertvarkytas į 10 butų jaunoms šeimoms su skirtingais planais ir medžiagomis, atsižvelgiant į naujų gyventojų poreikius ir norus. Apsilankykite standartinės studijos realizavimo nuotraukose.

Erdvi svetainė


Standartinė studija Viršutiniame aukšte esančios klasės buvo pertvarkytos taip, kad būtų svetainė, kurioje atsiveria gražus tūris, leidžiantis įrengti svetainę, valgomąjį, virtuvę, bet taip pat erdvę žaidimui ir poilsiui, ypač dėl reikšmingas lubų aukštis.

Gražios angos, demarkuotos erdvės


Standartinė studija Svetainėje yra didelės angos, leidžiančios parodyti gerą ryškumą, kai sienos paviršiui naudojama balta spalva ir labai skaidrus grindų betonas, primenantis seną pastato paskirtį. Langai taip pat suteikia galimybę atskirti tarpus vizualiai padalijant kambarį į dvi stiklines duris. Baldai naudojami šiam atskyrimui pabrėžti.

Žaisminga virtuvė


Standartinė studija Norėdama priminti pastato praeitį, architektai įsivaizdavo žaismingą virtuvę, kurioje sandėliukai pasikliauja grafikos kortele ir primena vaikų statybų žaidimus su skirtingais moduliais, sumontuotais ant medinio pagrindo. Rezultatas yra šiltas, kartu pateikiant paprastą ir funkcionalų dizainą.

Paprasti baldai


Standartinė studija Svetainės baldai paprasčiausiai remiasi virtuvėje randamo medinės dėžutės principu, kad būtų sukurta žema indauja ir daiktų laikymo vieta, ypač medienos. Net medinę viryklę pagerina tokia konstrukcija, kuri suteikia jai naują matmenį.

Sublimuoti laiptai


Standartinė studija ne tik išsaugo mokyklinę pastato dvasią dėl metalinio dizaino, bet ir ją sustiprina medinė konstrukcija, kuri išplečiama po juo ir siūlo žaidimų erdvę vaikams sukuriant suolelį ir žaislų laikymo dėžutės. Protingas.

Išnaudotas aukštis po lubomis


Standartinė studija Norėdami pasinaudoti senosioms mokykloms būdingomis aukštomis lubomis, architektai virš svetainės sukūrė mezzanine, kad jame būtų intymus ir patogus biuras, kuriam naudinga nuostabi kambario šviesa. Biuras atitinka likusius baldus su dėžių struktūra.

Kambariai personalo kambaryje


Standartinė studija Jei gyvenamasis kambarys užima senuosius kabinetus, miegamojo buto zona pritraukia mokytojų kambarius, kuriuose yra tiek daug šviesos ir erdvės po lubomis. Šviesa mediena išlieka dizaino gairė maloniu baltu dekoru.

Mezzanine taip pat miegamajame


Standartinė studija Tėvų miegamajame taip pat yra įrengtas tarpinis mezaninas, kad būtų galima ne tik optimizuoti erdvę, bet ir nuleisti lubas virš lovos bei sukurti intymesnę erdvę.

Praktinis vaikų kambarys


Standartinė studija Vaikams dizainas dar praktiškesnis, kai baldai integruoti tiesiai į kambarį. Sandėliavimo lentynos montuojamos lygiagrečiai su lubomis, o stalas / lentyna eina išilgai sienos, kad būtų sukurtas daugiafunkcis baldas. Daugiau informacijos: standardstudio.nl


Video: Vilniuje prabangaus restorano restauracija sudegino jo vadovą ir bendrininką (Gegužė 2022).